Модель нейронної мережі для цензурування текстових даних - Титаренко, Тимур Олегович; Tytarenko, T. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Це дослідження приділяє увагу можливості використання нейронних мереж для цензурування текстових даних.

This study focuses on the possibility of using neural networks to censor textual data.
Керівник: Шматков Сергій Іванович, доктор технічних наук, професор закладу вищої освіти кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; нейтронні мережі; цензура тексту; обробка природної мови; LSТМ; РУТНОN; МАСHINE LEARNING; neural networks; text censorship; natural language processing