Радикалізація українського націоналізму в умовах війни - Колесник, Денис Дмитрович; Kolesnyk, D. D. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена аналізу процесів радикалізації українського націоналізму в умовах війни, спричиненої збройною агресією Російської Федерації.

The bachelor's thesis is devoted to the analysis of the processes of radicalization of Ukrainian nationalism during the war caused by the armed aggression of the Russian Federation.
Radicalization of Ukrainian Nationalism in the Conditions of War
Керівник роботи : Рубанов Віктор Володимирович – доктор політичних наук, професор
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; націоналізм; радикалізація; війна; політична ідеологія; українське суспільство; патріотизм; nationalism; radicalization; war; political ideology; Ukrainian society; patriotism