Порівняльний аналіз поняттєвого апарату академічного дискурсу в українській та англійській мовах (на базі веб-ресурсів ВНЗ України та англомовних країн) - Варенко, Т.К. (ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2013)
Стаття присвячена порівняльному аналізу поняттєвого апарату академічного дискурсу в англійській та українській мовах на предмет пошуку термінологічних відповідників у контексті забезпечення єдності академічної термінології для використання на веб- ресурсах вищих навчальних закладів України.
Keywords: академічний дискурс; англомовний академічний дискурс; веб-ресурси вищих навчальних закладів; поняттєвий апарат академічного дискурсу; україномовний академічний дискурс