Організаційна культура як фактор управління людськими ресурсами міжнародних компаній : дисертація - Баннікова, К.Б. (Харків, 2017)
Мета роботи – виявити особливості організаційної культури сучасних міжнародних компаній і визначити їхній вплив на технології управління людськими ресурсами.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; організаційна культура; дисертація