Дослідження та удосконалення маркетингової стратегії підприємства на зовнішніх ринках - Сидоренко, Андрій Олегович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання теоретичних основ формування маркетингової стратегії підприємства на зовнішніх ринках; аналізу зовнішнього та внутрішнього маркетингового середовища ТОВ «НВФ «СТРОЙХІМСЕРВІС»; оцінювання чинної маркетингової стратегії підприємства; визначення ключових проблем та стратегічних резервів розвитку; формування трьох напрямів виходу на зовнішні ринки; розроблення організаційно-економічних пропозицій з удосконалення маркетингової стратегії; оцінки економічної ефективності впровадження запропонованих заходів.
Керівник: Рожко Віктор Іванович, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; маркетингова стратегія; зовнішні ринки; міжнародний маркетинг; конкурентоспроможність; стратегічний аналіз; експорт; удосконалення стратегії