Обґрунтування бізнес-плану відкриття кав’ярні - Дьомін, Ярослав Олегович; Dyomin, Ya. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Кваліфікаційна робота розглядає особливості проєктування бізнес-плану підприємств ресторанного господарства. Проаналізовано теоретико методичні основи організації та функціонування закладів ресторанного господарства. Проаналізовано ринок ресторанних закладів (кав’ярень) міста Києва, профіль цільової аудиторії. Розроблено бізнес-план кав’ярні «POWER COFFEE» та оцінено ефективність інвестицій у його створення.

The qualification work examines the peculiarities of designing a business plan for restaurant enterprises. The theoretical and methodological foundations of the organization and functioning of restaurants are analyzed. The market of restaurants (cafes) in the city of Kyiv, the profile of the target audience was analyzed. The business plan of the «POWER COFFEE» cafe was developed and the effectiveness of investments in its creation was evaluated.
Justification of the business plan for opening a coffee shop
Керівник: Данько Наталя Іванівна, кандидат економічних наук, доцент, завідувач кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи (кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій)
Keywords: SOCIAL SCIENCES; бізнес-план; підприємство ресторанного господарства; кав’ярня; проєкт; концепція; кошторис; business plan; restaurant enterprises; coffee shop; project; concept; estimate