Кадрова політика в органах державного управління - Гога, Данило Дмитрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Кадрова політика - це стратегічний напрям, що визначає способи управління персоналом з метою досягнення стратегічних цілей та завдань організації. Вона включає в себе широкий спектр питань, таких як підбір, навчання, розвиток, оцінка та мотивація персоналу. Кадрова політика не лише визначає структуру та функції персоналу, але й впливає на організаційну культуру, ефективність організації. Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне та практичне обґрунтування кадрової політики в органах державної влади. Об’єктом роботи є процеси, що впливають на формування кадрової політики в органах державного управління. Предметом роботи є механізми що формують кадрову політику в Центральному апараті Національної служби здоров’я України.
Personnel policy in public administration bodies
Керівник наукової роботи: Сукрушева Ганна Олегівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; кадрова політика; HR policy; управління персоналом; personnel management; менеджмент персоналу; органи державного управління; state administration bodies