Міжнародні економічні відносини - Голіков, А.П.; Макуха, С.М.; Бахчеванова, Н.В. (ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2011)
Навчальний посібник має на меті зорієнтувати студентів на засвоєння основних термінів і понять, що розкривають зміст міжнародних економічних відносин. В роботі представлені тенденції розвитку міжнародних економічних відносин в умовах глобалізації та їх особливості щодо перехідних суспільств. Книга містить основні нормативно-правові акти, що регулюють міжнародну економічну діяльність, практикум, який включає тести, проблемні завдання, приклади вирішення типових задач. Для студентів економічних і правових вузів та факультетів.
Keywords: міжнародні економічні відносини