Дитина як авторитарна дискурсивна особистість (на матеріалі сучасної англійської мови) - Пахаренко, Анастасія Валентинівна (My University, 2020)
Дисертацію присвячено аналізу функціонування вербальних, невербальних та надвербальних компонентів комунікації у дитячому авторитарному дискурсі.
Keywords: авторитарна дискурсивна особистість; адресант; адресат; вербальний компонент комунікації; дитина; невербальний компонент комунікації; стратегія