Визнання права власності на спадкове майно за спадковою трансмісією і при спадкуванні за законом у порядку черговості - Розгон, Ольга Володимирівна (Харків : Фактор, 2020)
У цій статті ми розглянемо основні питання щодо визнання права власності на спадкове майно при неоформленні спадщини за життя спадкодавця, а також визначення особливостей переходу права на прийняття спадщини (спадкова трансмісія).
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE