Довідник про Харківський державний університет (для вступників) - Харківський державний університет (Харків : Видання ХДУ, 1934)
Найстаріший на Україні Університет. Харківському університету в січні 1935 року минає 130 років. Адрес Харківського Державного Університету Харків, вул. Вільної Академії № 14.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Kharkov; Харьков; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Харків; столиця України; история Харьковского университета; Kharkov University; the history of Kharkov University; история образования; Обсяг знань з окремих дисциплін, що вимагається від вступників до вишів НКО УСРР в 1934-35 навчальному році; Правила прийому до вишів НКО УСРР на 1934-35 навчальний рік; 1934-1935 навчальний рік