Врегулювання ієрархічних конфліктів у публічному управлінні - Мірзабекова, Катерина Садирівна; Mirzabekova, Kateryna Sadyrivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У роботі досліджено особливості ієрархічних конфліктів у публічному управлінні, зокрема їх сутність, причини виникнення та наслідки. Розглянуто нормативно-правові засади, стратегії та психологічні аспекти врегулювання конфліктів у державних структурах. Запропоновано шляхи вдосконалення процесу управління конфліктами, включаючи розвиток комунікації, використання медіації та механізмів зниження рівня конфліктності. Отримані результати можуть бути використані для підвищення ефективності роботи органів публічної влади.
Settlement of hierarchical conflicts in public administration
Науковий керівник: Кирій Сергій Леонідович, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри публічного управління та державної служби
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; ієрархічний конфлікт; публічне управління; врегулювання конфліктів; державна служба; медіація; ЗПУА-23