Випускна кваліфікаційна робота : методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг» (D5 Маркетинг) галузі знань 07 «Управління та адміністрування» (D Бізнес, адміністрування та право) [Електронний ресурс] - Попова, Надія Василівна; Popova, Nadiia Vasylivna; Болотна, Оксана Володимирівна; Bolotna, Oksana Volodymyrivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Навчальне видання підготовлено у відповідності до вимог освітньо-професійної програми «Маркетинг» спеціальності 075 «Маркетинг» (D5 Маркетинг) другого (магістерського) рівня вищої освіти. Методичні рекомендації щодо написання кваліфікаційної роботи магістра містять вступ, загальні положення, орієнтовну тематику, рекомендації щодо написання кваліфікаційної роботи, поради щодо рецензування, підготовки доповіді та захисту. Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти всіх форм навчання, викладачів, які є керівниками кваліфікаційних робіт, а також членів екзаменаційних комісій.

The educational publication is prepared in accordance with the requirements of the educational and professional programme ‘Marketing’, speciality 075 ‘Marketing’ (D5 Marketing) of the second (master's) level of higher education. Methodical recommendations for writing a master's qualification work contain an introduction, general provisions, indicative topics, recommendations for writing a qualification work, advice on reviewing, preparing a report and defending. The guidelines are intended for higher education students of all forms of study, teachers who supervise qualification works, as well as members of examination committees.
Graduation Qualification Paper: Methodical Recommendations for Writing a Qualification Paper for Applicants of the Second (Master's) Level of Higher Education, Specialty 075 "Marketing" (D5 Marketing) Pranch of Knowledge 07 "Management and Administration" (D Business, Administration, and Law) [Electronic Resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; маркетинг; кваліфікаційна робота магістра; теоретичні аспекти дослідження; удосконалення; тематика кваліфікаційної роботи; marketing; master's thesis; theoretical aspects of research; improvement of marketing activities; topics of the thesis