Імітаційна модель "Simpson-128" та її опис - Шабанов, В.Д.; Шабанов, Д.А. (My University, 2018)
Імітаційна модель "Simpson-128", що імітує дворівневий добір: взаємодію протилежно спрямованих (дискордантних) міжгрупового та внутрішньогрупового доборів на прикладі парадоксу Сімпсона (парадоксу поєднань).
Keywords: Дворівневий добір; Парадокс Сімпсона; Імітаційна модель; Груповий добір