Об’єднані Візантією в книгарні «Є» - Пархоменко, М.; Ткаченко, О. (Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна; історичний факультет, 2012)
7 грудня 2011 р. у харківській книгарні «Є» відбулась презентація книги «Історія Візантії. Вступ до візантиністики», авторами якої є українські науковці зі Львова та Харкова. Презентацію було проведено харківською частиною авторського колективу – завідувачем кафедри історії стародавнього світу і середніх віків історичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна професором Сергієм Сорочаном і доцентом тієї ж кафедри, а також університетської кафедри українознавства філософського факультету Андрієм Домановським.
Keywords: презентація книги; «Історія Візантії. Вступ до візантиністики»; харківська книгарня «Є»