Преимущества интеграции Украины в фондовый рынок Лондона - Сидоров, В. И.; Непрядкина, Н. В.; Сидоров, В. І.; Непрядкіна, Н. В.; Sidorov, V. I.; Nepryadkina, N. V. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2008)
Статья посвящена определению готовности Украины к интеграционным биржевым процессам, выявлению возможных вариантов интеграции и определению преимуществ выхода на фондовый рынок Лондона как мирового финансового центра.

Стаття присвячена визначенню готовності України до інтеграційних біржових процесів, виявленню можливих варіантів інтеграції й визначенню переваг виходу на фондовий ринок Лондона як світового фінансового центра.

The article is dedicated to the definition of preparedness of Ukraine for stock market integration processes. It reveals possible opportunities of the integration. The article defines the advantages of London market entry as the world financial centre.
Переваги інтеграції України у фондовий ринок Лондона
Advantages of Ukraine’s Integration into the London Stock Market
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; фондовый рынок; компания; капитал; публичное размещение; биржа; цена; листинг; фондовий ринок; компанія; капітал; публічне розміщення; біржа; ціна; лістинг; stock market; company; capital; public offering; stock exchange; price; listing