Lerneraktivierung als eines der wichtigsten Prinzipien des modernen DaF-Unterrichts. - Сотникова, С.І.; Sotnykova, S.I. (ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2016)
Тези доповідей Сьомого міжнародного наукового форуму "Сучасна іноземна філологія: дослідницький потенціал".
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education