Актуальні проблеми сучасної медицини. Випуск 5 - Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2020)
Наукове видання містить статті, які присвячені актуальним проблемам сучасної медицини. Затверджено до друку рішенням Вченої ради ХНУ імені В. Н. Каразіна (протокол № 8 від 27.04.2020 р).
Actual problems of modern medicine. Issue 5
The scientific publication contains articles devoted to the actual problems of modern medicine. Approved for publication by the Academic Council of V. N. Karazin KhNU (protocol № 8 from 27.04.2020).
Keywords: Research Subject Categories::MEDICINE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education