Соціально-гуманітарні дослідження розвитку суспільства : методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)» [Електронний ресурс] - Богданова, Наталія Григорівна; Bohdanova, Nataliia Hryhorivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У методичних вказівках до самостійної роботи з дисципліни «Соціально-гуманітарні дослідження розвитку суспільства» надано: тематичний план дисципліни, плани практичних робіт, вказівки та вимоги до написання рефератів, теми рефератів, теми контрольних робіт, питання до іспиту і перелік літератури з вище зазначеної дисципліни. Видання спрямовано на розвиток критичного мислення, організацію самостійної роботи і призначене для здобувачів денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти інженерно-педагогічних спеціальностей.

The methodological instructions for independent work on the discipline "Social and Humanitarian Studies of the Development of Society" provide: a thematic plan of the discipline, plans for practical work, instructions and requirements for writing essays, essay topics, test topics, exam questions, and a list of literature on the above-mentioned discipline. The publication is aimed at developing critical thinking, organizing independent work and is intended for students of full-time and part-time forms of study of the first (bachelor's) level of higher education in engineering and pedagogical specialties.
Socio-humanitarian studies of the development of society : methodological guidelines for independent work on the discipline for higher education applicants in specialties 015 "Professional education (by specialization)" of the first (bachelor's) level of higher education [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; соціально-гуманітарні дослідження розвитку суспільства; культурологія; особистість; релігієзнавство; діяльність; етика; естетика; індивідуальність; мистецтво; мораль; релігія; культура; social and humanitarian studies of the development of society; cultural studies; personality; religious studies; activity; ethics; aesthetics; individuality; art; morality; religion; culture