Шляхи забезпечення конкурентоспроможності підприємства - Саакян, Ішхан Артурович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою даної роботи є формування теоретичних основ та розроблення практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства на основі комплексного аналізу його фінансово-економічних показників, потенціалу розвитку та ринкових можливостей.
Керівник наукової роботи: Штейміллер Ірина Олексіївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; конкурентоспроможність підприємства; фінансово-економічні показники; ринкові можливості; управління конкурентоспроможністю підприємства