Управління маркетинговими проєктами та програмами : методичні рекомендації з проведення практичних занять для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю D5 «Маркетинг» [Електронний ресурс] - Кім, Олексій Олексійович; Kim, Oleksii; Кудінова, Марина Михайлівна; Kudinova, Maryna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У методичних рекомендаціях з проведення практичних занять розглянуті практичні вправи та кейси з управління маркетинговими проєктами та програмами згідно зі стандартом, зводу знань та найкращих світових практик проєктного менеджменту PMBOK, 7 видання. До складу завдань з дисципліни увійшли основні артефакти проєктного менеджменту у застосуванні до маркетингових проєктів, кейси з прикладами маркетингових проєктів та завдання, категоризовані за тематичними розділами дисципліни, які спрямовані на створення конкретних навичок здобувачів вищої освіти, а також створення портфоліо для подальшого просування себе як спеціалістів з управління маркетинговими проєктами. Видання розраховано на здобувачів вищої освіти, а також викладачів і спеціалістів.
Management of Marketing Projects and Programs : Methodological Recommendations for Conducting Practical Classes of the Discipline for Applicants for Higher Education of the Second (Master's) Level of Higher Education in Specialty D5 "Marketing" [Electronic Resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережевому режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; управління маркетинговими проєктами; проєктний менеджмент; маркетингові програми; життєвий цикл проєкту; гнучкі методології; водоспадна методологія; PMBOK; Agile; Scrum; бюджетування; marketing project management; project management; marketing programs; project life cycle; agile methodologies; waterfall methodology; budgeting