Реалізація принципів наступності та міжпредметної координації викладанні наукового стилю мовлення іноземним студентам-економістам - Гудзенко, О.Ф.; Нечипоренко, С.С.; Черненко, И.И.; Гудзенко, О.Ф.; Нечипоренко, С.С.; Черненко, І.І.; Gudzenko, O.F.; Nechiporenko, S.S.; Chernenko, I.I. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2011)
У статті проаналізовано роботу викладачів-русистів і викладачів- предметників у процесі викладання російської мови і спеціальних предметів іноземним студентам-економістам.
Реализация принципов преемственности и межпредметной координации в преподавании научного стиля речи иностранным студентам-экономистам
Implementing the Principles of Sequence and Intersubject Coordination in Teaching Foreign Students-Economists a Scientific Stylesequence,
The work of Russian language teachers and teachers of a subject in the process of teaching the Russian language and major subjects to foreign students-economists has been analyzed in the article.
Keywords: intersubject coordination; scientific style; sequence; преемственность; межпредметная координация; научный стиль; наступність; міжпредметна координація; науковий стиль