Етика та етикет державного службовця - Шевченко, Владислава Володимирівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Проблематика етико-управлінського регулювання поведінки державних службовців у останні роки набула великого значення. Відбулися суттєві зміни в публічній службі протягом останніх десятиліть, що стосуються традиційної бюрократичної моделі, яка раніше переважала, а також взаємовідносин між виконавчою владою та громадськістю. Модернізація діяльності державних служб є важливим чинником для подальшого розвитку України. У цьому контексті особливу роль може відігравати впровадження більш ефективних методів підготовки державних службовців та представників місцевого самоврядування. Мета дипломної роботи. Удосконалення етико-управлінського регулювання поведінки державних службовців. Об’єкт дослідження. Етика та етикет державних службовців при виконанні своїх обов’язків. Предмет дослідження. Поведінка та діяльність державних службовців в контексті професійної етики.
Керівник наукової роботи: Самофалова Тетяна Олександрівна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; етика державного службовця; етикет державного службовця; державна служба; удосконалення державної служби та етики