Сучасна філософія : методичні рекомендації - Ільїн, Ілля Вікторович; Іlin, Illia Viktorovich (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Методичні рекомендації з курсу «Сучасна філософія» містять опис і структуру навчальної дисципліни, зміст лекційних тем, завдання для самоконтролю, залікові питання та літературу. Для студентів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів.

The methodological guidelines for the course «Contemporary Philosophy» include a description and structure of the academic discipline, the content of lecture topics, self-assessment tasks, exam questions, and literature. The guidelines intended for students, graduate students, and instructors of higher education institutions.
Contemporary philosophy : methodological guidelines
Навчальне видання
Keywords: HUMANITIES and RELIGION; філософія; матеріалізм; постантропоцентризм; метамодерн; спекулятивний реалізм; philosophy; materialism; post-anthropocentrism; metamodernism; speculative realism