Формування та реалізація сукупного фінансового потенціалу України - Портна, Оксана Валентинівна (Харків : ФОП Лібуркіна, 2017)
В монографії висвітлено теоретико-методологічні засади дослідження сукупного фінансового потенціалу України, його архітектоніку, функції та процес відтворення. Розкрито формування фінансових ресурсів населення, держави, підприємств та організацій, інших складових сукупного фінансового потенціалу країни. Вирішено ряд питань щодо методологічного, інформаційного забезпечення вимірювання сукупного фінансового потенціалу країни та проведена його оцінка. Окреслено напрями та шляхи удосконалення реалізації сукупного фінансового потенціалу України.
Портна, Оксана Валентинівна. Формування та реалізація сукупного фінансового потенціалу України : монографія / О.В. Портна. - Харків : ФОП Лібуркіна, 2017. - 420 с. - ISBN 978-966-8177-82-8
Keywords: фінансовий потенціал країни; сутність сукупного фінансового потенціалу країни; функції сукупного фінансового потенціалу країни; класифікація сукупного фінансового потенціалу країни; архітектоніка сукупного фінансового потенціалу країни; синергетичні ефекти архітектоніки сукупного фінансового потенціалу країни; сукупний фінансовий потенціал країни як ресурс; процесна форма сукупного фінансового потенціалу країни; результативна форма сукупного фінансового потенціалу країни; формування фінансових ресурсів складових сукупного фінансового потенціалу країни; ресурси населення; ресурси держави; ресурси підприємств та організацій; індикатори сукупного фінансового потенціалу країни; інформаційне забезпечення оцінки фінансового потенціалу країни; напрями удосконалення реалізації сукупного фінансового потенціалу України; інституційне забезпечення функціонування сукупного фінансового потенціалу України; державна політика модернізації сукупного фінансового потенціалу України