Проблемні питання регулювання відносин оренди земельних ділянок державної та комунальної власності - Лисенко, Д.С. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Лисенко Дар’я Сергіївна – студентка юридичного факультету Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна
Keywords: оренда; земельна ділянка; органи державної і комунальної власності; право користування; укладання договору оренди земельної ділянки