Напрями підвищення інвестиційної привабливості банківського сектору - Протас, Вероніка Владиславівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Ринкові перетворення в Україні привели до перегляду основних моделей інвестиційного процесу. Тепер, крім держави, в нього включаються учасники економічної системи – вітчизняні та закордонні юридичні та фізичні особи, які можуть виступати в якості прямих або портфельних інвесторів, а також економічні об'єкти, що сприяють інвестуванню – Банки, фінансові установи, постачальники обладнання, агенції зі страхування експортних кредитів, інформаційні та консультаційні фірми. Об'єктом кваліфікаційної роботи бакалавра є Банки. Предметом кваліфікаційної роботи бакалавра є методи інвестиційної привабливості в банківської сфери. Метою роботи є дослідження теоретичних та практичних аспектів оцінки інвестиційної привабливості банків, розробка рекомендацій з їх підвищення на прикладі діяльності Публічне акціонерне товариство Акціонерний Банк «Південний» (далі ПАТ АБ «Південний»).
Directions for increasing the investment attractiveness of the banking sector
Керівник наукової роботи: Заднєпровська Ганна Ігорівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджмента
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; інвестиційна привабливість банку; investment attractiveness of the bank; банківська справа; banking; економічна ефективність; economic efficiency; аналіз фінансового стану; financial analysis