WEB-додаток Agile управління IT-проєктами - Щома, Дмитро Русланович; Shchoma, D. R. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Ця робота присвячена розробці веб-додатку для Agile упрамління ІТпроєктами. Додаток реалізовано з використанням Python, DJango та PostgreSQL і включає наступні функції: авторизація користувачів, управління профілем, створення та управління проєктами, робота з задачами, а також адаптація інтерфейсу за допомоrою Bootstrap. Додаток забезпечує гнучкість і зручність у викорнстанні для команд, які працюють за методологією Agile.

Тhis work is devoted to the development of аweb application for Agile ІТ project management. The application is implemented using Python, Django, and PostgreSQL and includes the following functions: user authorization, profile management, project creation and management, task management, and interface adaptation using Bootstrap. The application provides flexibility and ease of use for teams working according to the Agile meuhodology.
Керівник: Булавін Дмитро Олексійович, кандидат технічних наук, доцент кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; Python; PostgreSQL; Django; DjangoORM; Bootsrtap; НТМL; CSS; JavaSrcipt; реалізація проєкту; project implementation