Інноваційні технології управління персоналом публічної служби - Смаль, Анна Миколаївна; Smal, Anna Mykolaivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У дослідженні розглянуто теоретичні та практичні засади технологій управління персоналом у сфері публічної служби. Проаналізовано сучасний стан наукових підходів до функціонування служби управління персоналом, принципи, методи та функції технологій кадрового менеджменту, а також європейський досвід реформування державної служби. Висвітлено проблеми реалізації державної політики у сфері управління персоналом в Україні та окреслено шляхи підвищення ефективності використання людських ресурсів у публічній службі. Запропоновано пріоритетні напрями впровадження новітніх технологій добору, розвитку та регламентування діяльності персоналу з урахуванням організаційних та мотиваційних чинників.
Innovative technologies of public service personnel management
Науковий керівник: Мартиненко Василь Миколайович, доктор наук з державного управління, професор кафедри публічного управління та державної служби
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; кадровий менеджмент; публічна служба; управління персоналом; інноваційні процеси; ЗПУА-23