Стратегічне управління підприємств індустрії гостинності : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти [Електронний ресурс] - Данько, Наталія Іванівна; Страпчук, Світлана Іванівна; Danko, Natalia; Strapchuk, Svitlana (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні матеріали з дисципліни «Стратегічне управління підприємств індустрії гостинності» призначені для здобувачів вищої освіти та спрямовані на формування знань і практичних навичок у сфері стратегічного аналізу й управління підприємствами гостинності. Виконання курсової роботи передбачає опрацювання теоретичних положень, аналіз діяльності конкретних підприємств, розробку та обґрунтування стратегічних рішень, що сприяє розвитку професійної компетентності, економічного мислення та здатності приймати ефективні управлінські рішення в умовах сучасного ринку. Методичні матеріали включають порядок виконання курсової роботи, вимоги до її змісту, структури й оформлення, рекомендації щодо підготовки та захисту, список рекомендованих джерел, а також порядок підготовки до захисту курсової роботи.

Methodological materials on the discipline "Strategic Management of Hospitality Industry Enterprises" are intended for higher education applicants and are aimed at developing knowledge and practical skills in the field of strategic analysis and management of hospitality enterprises. Completion of the course work involves the study of theoretical provisions, analysis of the activities of specific enterprises, development and justification of strategic decisions, which contributes to the development of professional competence, economic thinking and the ability to make effective management decisions in modern market conditions. Methodological materials include the procedure for completing the course work, requirements for its content, structure and design, recommendations for preparation and defense, a list of recommended sources, as well as the procedure for preparing for the defense of the course work.
Strategic management of hospitality industry enterprises : methodological guidelines for coursework for students of the educational and professional programme ‘Hotel and restaurant business’ of the second (master's) level of higher education [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; методичні вказівки; курсова робота; стратегічне управління; підприємства гостинності; готельний бізнес; стратегічний аналіз; планування розвитку; управлінські рішення; ефективність діяльності; конкурентоспроможність; сталий розвиток; інноваційні стратегії; methodical guidelines; term paper; strategic management; hospitality enterprises; hotel business; strategic analysis; development planning; managerial decisions; performance efficiency; competetiveness; sustainable development; innovative strategies