ПР-діяльність українських телекомунікаційних компаній «Воля» та «Київстар» з формування довіри споживачів - Фоменко, В.К.; Гудзь, І.С. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2012)
Проаналізовано досвід ПР-діяльності двох лідерів телекомунікаційного бізнесу компаній «Воля» та «Київстар» з формування довіри споживачів до провайдерів у Харкові в умовах ро- звитку висококонкурентного ринку. The PR-activity of the two leading companies in telecommunication business — “Volya” and “Kyivstar” in forming a credibility of consumers to providers in Kharkiv on the market with a great level of competition.
PR-activity of Ukrainian telecommunication companies “Volya” and “Kyivstar” in forming consumer’s credibility.
Фоменко Володимир Костянтинович — викладач кафедри журналістики Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Гудзь Ірина Сергіївна — магістрант кафедри журналістики Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.
Keywords: конкуренція; провайдери; довіра споживачів; competition; providers; consumer’s credibility