Розробка системи управління персоналом на підприємстві - Шуміло, Єлизавета Ігорівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є обгрунтування та розробка методичних засад, підходів та практичних рекомендацій щодо формування системи управління персоналом підприємства. Об’єктом дослідження виступає процес управління персоналом на ПІДПРИЄМСТВІ «ФОРА» У ФОРМІ ТОВ. Предметом дослідження є теоретичні та методичні засади розробки системи управління персоналом на підприємстві.
Науковий керівник: Пєнська Ірина Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; Підприємство «ФОРА» у формі ТОВ; система управління персоналом на підприємстві; управління персоналом