Аналіз системи розвитку персоналу на прикладі транспорної компанії ТОВ «Інтерія Компані» - Угніч, Єгор Євгенович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є визначення шляхів удосконалення системи розвитку персоналу в транспортній компанії ТОВ «Інтерія Компані». Для того, щоб досягти поставлену мету, потрібно вирішити наступні завдання: oхарактеризувати визначення системи розвитку персоналу; визначити роль системи розвитку персоналу у формуванні організаційної культури компанії; розглянути методики та інструменти системи розвитку персоналу; надати загальну характеристику системи розвитку персоналу ТОВ «Інтерія Компані»; провести аналіз наявних програм навчання та розвитку персоналу ТОВ «Інтерія Компані»; надати оцінку результативності програм навчання на основі визначених критеріїв. Об’єктом дослідження є система управління розвитком персоналу в транспортній компанії ТОВ «Інтерія Компані». Предметом дослідження є теоретичні основи та практичні аспекти вдосконалення системи розвитку персоналу в транспортній компанії ТОВ «Інтерія Компані».
Analysis of the Personnel Development System Using the Example of the Transport Company "Interia Company" LLC
Керівник роботи: Новікова Віра Валеріївна, кандидат технічних наук, кафедра управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразинська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; кар'єрний розвиток; career development; конкурентоспроможність; competitiveness; управління персоналом; personnel management; транспортна компанія; transport company