Електронне урядування та електронні послуги у публічному управлінні - Кляп, Андрій Андрійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
У сучасному світі, де цифрові технології швидко розвиваються, електронне урядування стає стратегічним напрямком діяльності держави, Україна не залишається осторонь цього тренду. Країна активно впроваджує, розвиває електронне урядування та електронні послуги, що відповідають прийнятим міжнародним стандартам. Для України впровадження е-урядування та е-послуг має велике значення з погляду покращення ефективності публічного управління та сприяння взаємодії між органами влади та громадянами. Метою написання кваліфікаційної роботи є вивчення та аналіз впровадження та сучасного розвитку електронного урядування та електронних послуг в публічному управлінні задля забезпечення доступності та якості адміністративних послуг для громадян та підприємств. Об'єктом кваліфікаційної роботи є система електронного урядування та електронних послуг. Предметом кваліфікаційної роботи є теоретичні та практичні аспекти розвитку електронного урядування та електронних послуг.
Керівник наукової роботи: Кононенко Яна Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; електронне урядування; електронні послуги; публічне управління; електронне урядування в Україні