Технологія переробки та зберігання продукції рослинництва : навчально-методичний комплекс для організації роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю Н1 «Агрономія» [Електронний ресурс] - Кулик, Михайло Ілліч (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2026)
У навчально-методичному комплексі обов’язкової дисципліни «Технологія переробки та зберігання продукції рослинництва» представлено робочу програму навчальної дисципліни з її описом, тематичним планом, структурою, системою оцінювання та рекомендованою літературою; методичні рекомендації до вивчення теоретичної складової дисципліни з питаннями для самоперевірки; короткі методичні рекомендації для виконання практичних й самостійних робіт; приклади завдань семестрового екзамену. Навчальна дисципліна «Технологія переробки та зберігання продукції рослинництва» розглядає основні способи післязбиральної обробки, режими та способи зберігання, технології переробки зернових мас, олійних культур, бульб картоплі, цукрових буряків, капусти, цибулі, коренеплідних овочів, плодоягідної продукції, плодоягідної продукції, льоносировини, шишок хмелю та інше. Навчальне видання призначене для організації роботи студентів у закладах вищої освіти за спеціальністю Н1 «Агрономія» першого (бакалаврського) освітнього рівня.

The educational and methodological complex of the mandatory discipline "Technology of Processing and Storage of Crop Products" presents the working program of the academic discipline with its description, thematic plan, structure, evaluation system and recommended literature; methodological recommendations for studying the theoretical component of the discipline with questions for self-testing; brief methodological recommendations for performing practical and independent work; examples of semester exam tasks. The educational discipline "Technology of processing and storage of crop products" considers the main methods of post-harvest processing, storage regimes and methods, processing technologies for grain masses, oilseeds, potato tubers, sugar beets, cabbage, onions, root vegetables, fruit and berry products, fruit and berry products, flax raw materials, hop cones, etc. The educational publication is intended for organizing the work of students in higher education institutions in the specialty H1 "Agronomy" of the first (bachelor's) educational level.
Technology of processing and storage of crop products: educational and methodological complex for organizing the work of first-level students of the specialty H1 "Agronomy" [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING::Product science::Food science; TECHNOLOGY::Industrial engineering and economy::Manufacturing engineering and work sciences; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; післязбиральна обробка; зберігання; зберігання; переробка; консервація; зернові маси; овочі; плодоягідна продукція; post-harvest processing; storage; processing; preservation; grain masses; vegetables; fruit and berry products