Люблю Украйну я, но… (об одном афоризме Любомира Гузара) - Калюжный, Владимир Николаевич; Калюжний, Володимир Миколайович (Докучаева Наталья Александровна, 2013)
У статті здійснюється семіотичний, структурний, логічний, філософський аналіз сентенції видатного церковного та громадського діяча. Судження, що обговорюється, вписується в синкретичний націодіскурс, в якому хитро переплітаються політичне, культурне, релігійне.
Keywords: батьківщина; національне; образ; модель; граматична будова; семантика; інтерполяція; Сандомирська Ірина