Удосконалення стратегічного управління бізнес-процесами організації (на прикладі АТ Укрпошта) - Житеньова, Діана Романівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження – удосконалення стратегічного управління бізнес- процесами в організації шляхом розробки практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності їхньої побудови, координації та адаптації до змін зовнішнього середовища на прикладі АТ «Укрпошта». Об’єкт дослідження – система стратегічного управління бізнес-процесами АТ «Укрпошта». Предмет дослідження – сукупність управлінських підходів, методів і процесів, що формують систему стратегічного управління бізнес-процесами організації та визначають її вплив на результативність функціонування підприємства.
Керівник кваліфікаційної роботи: Тернова Ірина Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; стратегічне управління; strategic management; менеджмент бізнес-процесів; business process management; АТ «Укрпошта»; JSC "Ukrposhta"; стратегічне планування; strategic planning