Патоморфологія : методичні рекомендації для студентів ІІI курсу медичного факультету [Електронний ресурс] - Проценко, Олена Сергіївна; Ткаченко, Наталія Олександрівна; Protsenko, Olena; Tkachenko, Nataliia (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні рекомендації містять основні рекомендації щодо підготовки студентів III курсу медичного факультету до занять, заліку й іспиту із дисципліни «Патоморфологія» і призначені здобувачам вищої медичної освіти у вищих медичних навчальних закладах освіти України ІІІ-ІV рівнів акредитації: спеціальність «222 Медицина», галузь знань «22 Охорона здоров’я», кваліфікація «Лікар».

Methodological guidance contains basic recommendations for preparing third-year medical students for classes, tests and exam in the discipline “Pathomorphology”. Developed for applicants for higher medical education in higher medical educational institutions of Ukraine III-IV levels of accreditation: specialty «222 Medicine», field of knowledge «22 Health Care», professional qualification «Second (Master of Medicine)», qualification «Doctor».
Pathomorphology : methodological guidance for the 3rd academic year students of the School of Medicine [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; MEDICINE; патоморфологія; медицина; pathomorphology; medicine