Удосконалення процесу розробки стратегічних напрямів розвитку закладу охорони здоров’я (на прикладі ФОП МІЩЕРЯКОВ С.В.) - Міщеряков, Сергій Валентинович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Наукова новизна дослідження: знайшли подальшого розвитку питання розробки стратегічних напрямів розвитку закладу охорони здоров’я з метою забезпечення конкурентоспроможності. Практичне значення полягає у тому, що запропоновано науково практичний підхід до впровадження стратегічних напрямів розвитку з метою забезпечення конкурентоспроможності ФОП МІЩЕРЯКОВ С.В. та розроблено механізм стратегічного контролінгу в системі антикризового управління закладами охорони здоров’я.

Scientific novelty of the research: the issue of developing strategic directions for the development of a health care institution in order to ensure competitiveness has been further developed. The practical significance lies in the fact that a scientific and practical approach to the implementation of strategic directions of development in order to ensure the competitiveness of FOP MISCHERYAKOV S.V. and developed a mechanism for strategic controlling in the system of crisis management of health care facilities.
Improving the process of developing strategic directions for the development of health care facilities in the crisis management system (on the example of FOP MISCHERYAKOV S.V.)
Керівник роботи: Петров Сергій Валерійович, кандидат технічних наук, доцент кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Навчально-наукового інституту «Українська інженерно-педагогічна академія»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; стратегія; потенціал; конкурентоспроможність; заклади охорони здоров’я; strategy; competitiveness; health care facilities; potential