Оцінка ефективності рекламних стратегій підприємства в умовах сучасного ринку - Нестерець, Єлизавета Романівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У сучасному світі динамічного розвитку технологій та глобалізації конкуренція на ринку зростає з кожним днем. Підприємства стикаються з необхідністю постійно вдосконалювати свої рекламні стратегії, щоб залишатися конкурентоспроможними та привертати увагу споживачів. Ефективність рекламних кампаній безпосередньо впливає на рівень продажів, лояльність клієнтів і загальний успіх компанії. Саме тому дослідження оцінки ефективності рекламних стратегій стає надзвичайно актуальним для підприємств, які прагнуть оптимізувати свої маркетингові витрати та досягти максимальних економічних результатів у мінливих умовах сучасного ринку.
Науковий керівник: Меленцова Ольга Володимирівна, доцент, кандидат економічних наук кафедри економічної теорії та економічних методів управління сучасному
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; економічна ефективність рекламних стратегій підприємства; рекламні стратегії підприємства; оцінка впливу рекламних стратегій на конкурентоспроможність підприємства