Судини та нерви голови і шиї : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів вищої освіти 2 курсу навчання медичного факультету з дисципліни «Анатомія людини» спеціальності «Медична психологія» [Електронний ресурс] - Шерстюк, Сергій Олексійович; Храмова, Тетяна Олександрівна; Панов, Станіслав Ігорович; Зотова, Алла Борисівна; Сидоренко, Руслан Валеріанович; Федорченко, Марія Олександрівна; Sherstyuk, Sergey O.; Khramova, Tetiana O.; Panov, Stanislav I.; Zotova, Alla B.; Sydorenko, Ruslan V.; Fedorchenko, Mariya О. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності «Медична психологія» з дисципліни «Анатомія людини» розроблені у відповідності з діючими програмами з анатомії людини для здобувачів вищої освіти медичних факультетів університетів. Посібник призначений для роботи здобувачів вищої освіти спеціальності «Медична психологія» під час підготовки до занять з курсу «Анатомія людини». До кожної теми наведені перелік практичних навичок та контрольних питань. Теми проілюстровані рисунками та схемами, які полегшують сприйняття матеріалу та сприяють його кращому засвоєнню. Матеріали дають змогу сформувати у здобувачів вищої освіти правильне розуміння закономірностей будови організму людини. Для здобувачів вищої освіти спеціальності «Медична психологія» медичного факультету.
Vessels and nerves of the head and neck: methodological recommendations for independent work of 2 year students of higher education at the Faculty of Medicine in the discipline «Human Anatomy» of the specialty «Medical Psychology» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; MEDICINE::Microbiology, immunology, infectious diseases; MEDICINE::Physiology and pharmacology::Physiology; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology; периферична нервова система; черепні нерви; іннервація органів голови; іннервація органів шиї; нерви; ганглії; нервові сплетення; артерії; вени; лімфатичні стовбури; вузли; анастомози; васкуляризація; рeripheral nervous system; cranial nervous; innervation of organs of head; innervation of organs of neck; segments; nerves; ganglia; nerve plexuses; arteries; veins; lymphatic trunks; nodes; anastomoses; vascularization