Розробка та впровадження стратегії розвитку підприємства - Харченко, Дар’я Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є розгляд теоретичних аспектів процесу створення та ефективності стратегії на підприємстві, а також управління розвитком суб’єкта господарювання через використання стратегічного підходу. Предметом дослідження є механізми, процеси та напрями управління розвитком економічного суб'єкта, що реалізує стратегію. Обʼєктом дослідження є процеси створення, оцінки та управління стратегією компанії з управління її розвитком.
Керівник кваліфікаційної роботи: Тєшева Лариса Василівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; підприємство; стратегія; розвиток; удосконалення; механізми; ліквідність; платоспроможність