Комп’ютерна модель організації створення системного програмного забезпечення з використанням технологій DevOps - Чистяков, Богдан Юрійович; Chystiakov, B. Yu. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Проблема, яка вирішується в кваліфікаційній роботі полягає в тому, щоб скориставшись існуючими програмними засобами та Cloud CI/CD інструментами, розробити сервіс, що полегшує і пришвидшує створення системного програмного забезпечення.

The problem that is solved in the bachelor's thesis is to use existing software tools and Cloud CI/CD tools to develop a service that simplifies and speeds up the creation of system software.
Керівник: Мороз Ольга Юріївна, старший викладач кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; реалізація сервісу; AWS; DevOps; cloud CI/CD; VCS; Scala; Maven; реліз; оновлення версій; service implementation; release; version updates