Підвищення ефективності управління персоналом на державній службі - Дабіжа, Альона Ігорівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Управління персоналом є однією з найважливіших сфер для підвищення результативності будь-якої організації. Воно підкреслює стратегічну роль людей у досягненні успіху організації, чи то комерційної, чи державної. Вона включає в себе ряд процесів, таких як наймання, навчання, мотивацію та утримання співробітників. Метою даної роботи є теоретичне та практичне обґрунтування методів підвищення якості управління персоналом на державній службі. Об'єктом дослідження є процеси пов'язані з управлінням персоналом державної служби. Предметом дослідження є методи щодо оцінки персоналу державної служби.
Improving the efficiency of personnel management in the civil service
Керівник наукової роботи: Тєшева Лариса Василівна, доктор економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; управління персоналом на державній службі; civil service personnel management; менеджмент персоналу; публічна влада; public authority; органи державного управління; state administration bodies