Теоретико-методичні засади тренингового навчання основам здоров’я - Пашинский, П.П.; Суббота, Н.П.; Тесленко, О.В. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2008)
Розглядаються основні аспекти тренінгу як організаційної форми навчально-виховної роботи на базі досвіду викладання валеології у вищій школі. Рассмотрены основные аспекты тренинга, как организационной формы учебно-воспитательной работы на базе опыта преподавания валеологии в высшей школе. The positive influence of the trening as organizational method of the educational process are observed in this article.
Keywords: тренінг; валеологія; інтерактивні методи навчання