Основи міжнародної безпеки : методичні рекомендації до семінарських занять, самостійної та індивідуальної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання за спеціальністю 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» [Електронний ресурс] - Панова, Ірина Олексіївна; Panova, Iryna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Видання містить програму навчальної дисципліни, методичні матеріали до семінарських занять, організаційно-методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів вищої освіти та проведення контролю знань, методичні рекомендації до написання науково-дослідних (індивідуальних), теоретичні питання для підготовки до підсумкового контролю. Методичні рекомендації розроблені для здобувачів вищої освіти спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

The publication includes the syllabus of the academic discipline, methodological materials for seminar classes, organizational and methodological guidelines for students’ independent work and knowledge assessment, as well as methodological recommendations for preparing individual research papers. It also contains theoretical questions for preparation for the final assessment. The methodological guidelines are designed for students majoring in specialty 291 «International relations, public communications, and regional studies»
Fundamentals of international security : methodological guidelines for seminar classes, independent and individual work (for full-time students pursuing a bachelor’s degree in specialty 291 «International relations, public communications, and regional studies», educational program «International relations and regional studies») [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Military intelligence and security service; міжнародна безпека; національна безпека; колективна безпека; глобальні загрози; гібридні загрози; кібербезпека; енергетична безпека; міжнародні організації; international security; national security; collective security; global threats; hybrid threats; cybersecurity; energy security; international organizations