Вдосконалення системи розвитку персоналу шляхом впровадження сучасних цифрових технологій - Вітрук, Олександр Васильович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Актуальність проблеми визначена необхідністю впровадження цифрових технологій у процес підбору й адаптації персоналу. Розглянуто сучасні інструменти, що використовуються в банківській сфері. Результатом дослідження є актуалізація процесу підбору й адаптації нових співробітників за допомогою цифрових інструментів і технологій. Мета роботи — розробка заходів, спрямованих на застосування цифрових технологій у процесі адаптації персоналу. Об’єкт дослідження — АТ «УкрСиббанк». Предмет дослідження — система підбору й адаптації персоналу АТ «УкрСиббанк».
Improving the personnel development system through the implementation of modern digital technologies
Керівник наукової роботи: Тернова Ірина Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; адаптація персоналу; staff adaptation; управління персоналом; personnel management; менеджмент персоналу; професійний потенціал співробітників; professional potential of employees; цифрові технології; digital technologies