Динаміка проявів честі та гідності у студентів різних напрямків навчання в умовах трансформації суспільства - Венгерова, О.М.; Луценко, О.Л.; Зуєв, І.О. (My University, 2015)
В дослідженні взяли участь 291 студент 1-го та 5-го року навчання. Методом дослідження був «Опитувальник для орієнтовного визначення проявів честі та гідності в поведінці та діяльності особистості» В. В. Рибалко. Завдяки різним термінам тестування було оцінено динаміку показників протягом наступних суспільних трансформацій: грудневих-лютневих подій 2014р. на Майдані Незалежності, м. Київ, анексії півострову Крим (березень-травень 2014р.) та бойових дій на сході України (травень-вересень 2014р.).
Keywords: психологія; честь; гідність; трансформація суспільства