Молодіжна політика в Україні - Чернов, Іван Сергійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
В Україні у сфері молодіжної політики однією із найголовніших стратегій повинно стати утворення більш сучасних умов для всебічного розвитку молодих людей, втілення інноваційного потенціалу у всіх сферах життєдіяльності молодої людини, а також виховування молодого покоління, яке зможе ефективно працювати й отримувати необхідні знання, які знадобляться у майбутньому для подальшої професійної діяльності. Темпи сучасного суспільного розвитку на сьогодні настільки високі та складні, що без вирішальної ролі держави буде складно обійтись. Міжнародні організації проявляють велику увагу та значну зацікавленість до молодіжних проблем, оскільки майбутнє будь-якого суспільства значною мірою залежить від вирішення наявних та актуальних проблем і розвитку молодого покоління. Мета та завдання роботи. Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне та практичне дослідження розвитку молодіжної політики в Україні. Об’єктом кваліфікаційної роботи являються процеси розвитку молодіжної політики в Україні. Предметом кваліфікаційної роботи є механізми розробки та впровадження молодіжної політики в Україні.
Керівник наукової роботи: Кононенко Яна Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; молодіжна політика в Україні; громадянська позиція молоді; соціалізація підростаючого покоління