Система інтелектуальної власності. Авторське право та суміжні права : навчально-методичний посібник для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти (денної та заочної форми навчання) з вибіркової дисципліни «Теоре тичні засади інтелектуальної власності та трансферу технологій» [Електронний ресурс] - Черненко, Юлія Юріївна; Chernenko, Yuliia (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Навчально-методичний посібник «Система інтелектуальної власності. Авторське право та суміжні права» містить теоретичний матеріал, питання для самоконтролю, практичні та індивідуальні завдання, тестові завдання для самостійного розв'язку по кожній темі та питання, що будуть представлені під час контролю знань. Посібник розроблено відповідно до вимог щодо підготовки навчальної літератури для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти (денної та заочної форми навчання) неюридичних спеціальностей.

The educational and methodological manual «Intellectual Property System. Copyright and Related Rights» contains theoretical material, questions for self-control, practical and individual tasks, test tasks for self-determination on each topic and questions that will be presented during the knowledge control. The manual is developed in accordance with the requirements for the preparation of educational literature for applicants for the third (educational and scientific) level of higher education (full-time and part-time) of non-legal specialties.
Intellectual property system. Copyright and related rights : a study guide for applicants for the third (educational and scientific) level of higher education (full-time and part-time) in the elective discipline «Theoretical foundations of intellectual property and technology transfer» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; LAW/JURISPRUDENCE::Private law::Intellectual property law; творчість; інтелектуальна власність; твір; авторське право; суміжні права; creativity; intellectual property; work; copyright; related rights